Apkopojot skolēnu sasniegumus olimpiādēs, konkursos, skatēs un sporta sacensībās, tika pasniegti Pateicības raksti pedagogiem par skolēnu sagatavošanu un Diplomi skolēniem par sasniegumiem.

   Pasākuma “Skolas Laureāts - 2023” laikā par uzrādītajām labām un teicamām sekmēm mācībās, noslēdzot 2022./2023.mācību gadu, diplomu saņēma sekojoši skolēni: Darja Čerņavka (4.kl.), Edgars Gorins (4.kl.), Elīna Lisovska (4.kl.), Madara Kancāne (6.kl.), Vitālijs Jermakovs (7.kl.), Evita Kalniša (7.kl.), Gabriella Smane (7.kl.), Anna Marija Elksne (8.kl.), Eva Kužma (8.kl.), Agris Šmaukstelis (8.kl.), Vitolds Vilcāns (8.kl.).

   Rēzeknes novada pašvaldības diplomu par iegūto atzinību Rēzeknes novada latviešu valodas un literatūras olimpiādē saņēma 8.klases skolniece Anna Marija Elksne (sagatavoja skolotāja Ingrīda Mežajeva). Anna Marija Elksne un Eva Kužma saņēma arī Pateicības rakstu no Austrumlatvijas Tehnoloģiju vidusskolas par dalību skolu 8.-9.klašu angļu valodas olimpiādē (sagatavoja skolotāja Raisa Piruško).

   Skolas aktīvāka skolniece Gabriella Smane izrādījās vistitulētākā, jo ieguva A pakāpes diplomu I. kārtā un I. pakāpi II. kārtā VISC (valsts izglītības satura centrs) organizētajā Rēzeknes novada skolu jaunatnes priekšnesumu video konkursā (sagatavoja Ingrīda Mežajeva), pateicību ansambļu sadraudzības dziedāšanas svētkos “Taureņi dzied vasarai”, pateicību vokālo ansambļu sadziedāšanās pasākumā “Baltā dziesma” un pateicību Rēzeknes novada skolu jaunatnes mūzikas, deju un prasmju šovā “Vara Talants 2023” (sagatavoja skolotāja Līga Gžibovska).

Diplomus par dalību minētajos pasākumos saņēma arī popgrupas “Zvārgulīši” dalībnieki - Eva Kužma, Anna Marija Elksne, Evita Kalniša, Sabīne Gailiše, Edvards Mauriņš, Māris Linards, Evita Kudrjavceva, Karolīna Āboltiņa, Edgars Kancāns, Marta Līcīte.

   Par piedalīšanos Rēzeknes novada un skolas pasākumos tika sveikti arī 1.-2. klašu mūsdienu deju pulciņa “Dejotprieks” dalībnieki (sagatavoja Iveta Alika).

   Par piedalīšanos sporta sacensībās diplomus saņēma aktīvākie skolas sportisti – Vitolds Vilcāns, Rihards Kudrjavcevs, Kevins Ameļko, Agris Šmaukstelis, Eva Kužma, Anna Marija Elksne, Gabriella Smane, Evita Kalniša, Vitālijs Jermakovs (sagatavoja Ivars Upenieks).

   Skolotāja Marija Smirnova pasniedza diplomus un balvas par piedalīšanos “Zaļās jostas” rīkotājā makulatūras vākšanas konkursā “Tīrai Latvijai” Evai Kužmai, Vitoldam Vilcānam un Elīnai Lisovskai un Skolai Pateicību par dalību makulatūras vākšanas konkursā 2022./2023. mācību gadā.

Skolotāja arī paziņoja, ka 7.-8. klašu skolēnu komandas 4 dalībnieki par dalību Rēzeknes novada erudīcijas konkursā “Mana Latvija” un iegūto VI. vietu tajā, ir uzaicināti uz atpūtas nometni “Daugavas stāsti”, kas norisināsies Ogrē no 30. jūlija līdz 4. augustam.

   Īpašu diplomu par skolā iegūto 1.-3.vietu Uzdevumi.lv klasesbiedru TOPā 2022./2023. mācību gadā saņēma aktīvākie portāla lietotāji Feimaņu pamatskolā Eva Kužma, Anna Marija Elksne un Vitālijs Jermakovs.

   Pateicības rakstu par ieguldīto darbu Rēzeknes novada pašvaldības vispārizglītojošo skolu pedagogu labās prakses popularizēšanas pasākumā “Nāc! Meklē! Iedvesmo!” (tēma Uzdevumi.lv izmantošanas iespējas mācību procesā) saņēma skolotāja Ernestīna Lapkovska.

   Pēc Diplomu un Pateicības rakstu saņemšanas skolēnus gaidīja “Sporta dienas” aktivitātes, kuras šoreiz notika nevis skolas sporta laukumā, bet atpūtas vietā “Garkalnu šķēršļu trase”. Mūs sagaidīja laipnie īpašnieki Sanita un Gunārs. Pēc ekipējuma, ķiveres un cimdu saņemšanas atbildīgie instruktori vecāko klašu skolēnus aicināja doties ,,Lielajā trasē”. Nu bija jāpierāda savas sportiskās spējas, spēks, izturība!

   Mazāko klašu skolēni devās iepazīt sajūtu taku un ,,Mazo trasi”, šūpoties šūpolēs.

   Atpūtas vietas “Garkalni” apmeklējums ikvienam skolēnam sniedza iespēju aktīvi pavadīt skolas pēdējo dienu kopā ar draugiem.

   Paldies skolēniem, pedagogiem un skolēnu vecākiem par saturīgi pavadīto mācību gadu!

                                                         Jaukas vasaras brīvdienas vēlot - skolas direktore Aina Drikšņa.

1.jpeg2.jpeg3.jpeg4.jpeg5.jpeg6.jpeg7.jpegavizei.jpeg