Šogad Feimaņu pamatskolu absolvēja 7 skolēni: Vladislavs Arlovskis, Elvis Asars, Lāsma Bauska, Kristīne Fjodorova, Andrejs Kunickis, Raivis Spaļs, Marika Vilcāne. Viņu vidū ir gan atraktīvi teātra spēlētāji, gan matemātiķi, gan spēcīgi sportisti, gan raiti dejotāji.

Savā uzrunā skolas direktore Aina Drikšņa vēlēja absolventiem izvirzīt sev gan tuvākus, gan tālākus mērķus, izvirzīt un tos sasniegt.

Sirsnīgus ceļa vārdus absolventiem veltīja Feimaņu pagasta pārvaldes vadītāja Anita Verčinska.

Absolventu pirmā skolotāja Ināra Reinika kavējās atmiņās par to, kā notika viņu pirmā iepazīšanās pirms 9 gadiem.

9.klases audzinātāja Daina Rivča pateicās saviem audzēkņiem par kopā piedzīvoto un pārdzīvoto, atzīmēja, ka laime ir, dot citiem to, kas pieder pašam. Novēlēja dzīvot saskaņā ar sevi un sastapt dzīvē daudz labu cilvēku.

Savukārt absolventi bija sagatavojuši prezentāciju par spilgtākajiem skolas laika mirkļiem, nākotnes nodomiem un pavēstīja visiem par savu dzīves moto.

Absolventi sirsnīgi pateicās skolotājiem un vecākiem, visus saviļnoja gaviļnieku izpildītais «Margrietiņu valsis«.

Absolventu vecāki veltīja izjustus vārdus skolotājiem un laimes vēlējumus saviem lolojumiem.

Pasākuma norisi kuplināja jaukie skolas biedru priekšnesumi.

Ļoti aizkustinošs mirklis: pasākuma noslēgumā visi klātesošie nodziedāja mūsu skolas izlaiduma himnu "Veltījums Feimaņiem".

Tad fotografēšanās un atvadas…

Vienmēr ir smeldzīga sajūta, kad absolventi aiziet no skolas, bet skolotāji ļoti tic, ka skolā iegūtās zināšanas kalpos par lielisku atspērienu, lai nokļūtu nākamajā pakāpienā.

Pasākuma iespaidos dalījās skolotāja Valentīna Bartkeviča