Interešu izglītība skolā ir svarīga katras personas individuālo izglītības vajadzību un vēlmju īstenošanai neatkarīgi no vecuma un iepriekš iegūtās izglītības.

Skolā darbojas teātra pulciņš „Spēlmanīši”, kuru apmeklē sākumskolas skolēni. Pulciņā viņi attīsta un pilnveido skatuves runas kultūru un aktiermākslu. Mācību gada laikā skolēni iestudē vairākas izrādes, ar kurām piedalās skolas, pagasta un novada rīkotajos pasākumos. Gatavojoties izrādēm, saskārāmies ar problēmu, ka trūkst masku, tērpu vai arī tie jau ir nolietojušies. Ļoti svarīgi un aktuāli ir materiālās bāzes papildināšana. Lai nodrošinātu kvalitatīvu izrāžu un pasākumu īstenošanu, nolēmām piedalīties projektā materiālās bāzes papildināšanai leļļu teātra un mākslas aktivitātēm.

Projekta ietvaros tika iegūts finansiālais atbalsts 200 eiro apmērā. Tika iegādāti 7 teātra masku kostīmi – lapsas, vilka, kaķa, sniegavīra, pīles, mārītes un cūciņas, kā arī dažādas maskas – cepurītes.

                    Feimaņu pamatskolas realizētais projekts „Teātris – tie esam mēs” sniegs iespēju ikvienam skolēnam skolotāju vadībā iesaistīties dažādās aktivitātēs, kas saistītas ar teātri, būs vislabākais ieguldījums audzināšanā.

Ināra Reinika