Pasākums iesākās ļoti svinīgi ar Ziemassvētku dzejoļiem un dziesmu „Klusa nakts, svēta nakts”- ar Ziemassvētku himnu. Katram bērnam rokās bija iedegta svecīte, kas kā gaismas simbols liecināja par Ziemassvētku tuvošanos.

            Dramatiskā pulciņa „Spēlmanīši” dalībnieki bija iestudējuši uzvedumu „Kaķu un peļu Ziemassvētki.” (skolotāja Ināra  Reinika) Visi pasakas tēli  vēlējās iegūt dāvanu, bet tikai draudzība un mīlestība palīdzēja to atgūt.

Ļoti interesanta un atraktīva bija „Kaķu un peļu deja” (skolotāja Iveta Alika). Skanēja dziesmas „Kaķītis pelīti”, „Lido, lido sniedziņ,  „Ziemassvētki” u.c. (skolotāja Vija Kruste). Pasākuma laikā skolēni gāja rotaļās. Kā vislielākais pārsteigums un saviļņojums  bija tas, ka skolā ieradās Ziemassvētku vecītis un Sniegbaltīte. Viņu palīgi rūķi palīdzēja atgādāt dāvanas bērniem.

            Noslēgumā visi sākumskolas un pirmsskolas skolēni vienojās kopīgos disko ritmos. (skolotāja Iveta Alika). Jautrība nerimās, jo pēc klases stundas visi varēja izdejoties diskotēkā. Svētki bija izdevušies!

            Paldies visiem pasākuma dalībniekiem, pedagogiem par ieguldīto darbu un vecākiem par karnevāla masku sarūpēšanu.

Skolotāja Ināra Reinika

 

Neliels ieskats šeit: Ziemassvētku pasākums