Š.g. 9.oktobrī Feimaņu pamatskolā tika svinēta Skolotāju diena. Skolotāju lomās visas dienas garumā iejutās 7.,8. un 9.klases skolēni. Izrādījās, ka būt par skolotāju nemaz nav tik viegli, bet ir interesanti.

Tie ir skaistākie svētki tieši skolotājiem, par kuru norisi jau tradicionāli mūsu skolā rūpējas skolēnu pašpārvalde. Šī ir diena, kad skolotājiem saņem lielo paldies no skolēniem par neatlaidīgo darbu un sirds degsmi, prasmi iemācīt ko jaunu. Tā ir emociju pārpilna diena, kurā skolotāji tiek īpaši lutināti. Visi skolas skolēni izmanto izdevību, lai pārsteigtu ikvienu skolotāju ar kādu ziedu pušķīti.

            Jau pāris nedēļas pirms pasākuma gaisā virmoja izjūta, būs kaut kas noslēpumains un aizraujošs. Viss tika turēts noslēpumā līdz pēdējam mirklim un - svētki bija klāt. Pasākuma laikā visi kopā varējām doties uz iedomu muzeju, kurā tika apskatīta skolas skolotāju portretu galerija. Skolotāju dienai tika sagatavots arī pārsteigums skolotājiem - muzikāli sveicieni, dejas un dzejoļi. Šajā pasākumā virmoja pozitīvas emocijas, bet galvenais – visi bija apmierināti.

Feimaņu pamatskolas skolotāja Daina Rivča

Neliels ieskats skolotāju dienas pasākumā šeit